Installing Glade on Windows https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3 <![CDATA[Dell Backup & Recovery software causes Windows cr]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p1356
See http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/f/3526/t/19634253 for more details.

The only solution is to uninstall the Dell Backup and Recovery software until Dell can fix the problem.

]]>
Tue, 07 Jun 2016 13:09:03 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p1356
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p875
Your PYTHONPATH environment variable on Windows should look something like this:

C:\Python27-x86\Lib;C:\Python27-x86\libs;C:\Python27-x86\DLLs;%GLADE_HOME%
]]>
Mon, 20 May 2013 12:04:51 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p875
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p873
If you install Python on windows from www.python.org, be aware that their Windows installer is broken, at least if you're running Windows 7 with a 64 bit cpu:

1. If you install the x86 (32 bit) version it puts a 32 bit python27.dll into C:\windows\system32 (wrong!) and C:\windows\syswow64 (correct)

2. If you try and install the x64 (64 bit) version to a seperate location, it does not change any existing DLLs from step 1, and even if you delete the DLLs it does not install the 64 bit DLL in C:\windows\system32.

3. If you uninstall python from your system, delete any python27.dll files, and then install the x64 version of Python it seems to get it right. But then installing the 32 bit version does not install any 32 bit DLLs, aargh!
]]>
Sat, 11 May 2013 14:18:21 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p873
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p871
]]>
Fri, 10 May 2013 16:28:19 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p871
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p870 ]]> Fri, 10 May 2013 09:42:04 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=3#p870 <![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p869
# Python version 2.7.4 (default, Apr  6 2013, 19:54:46) [MSC v.1500 32 bit (Intel)] for win32

Thank you so much for your effort supporting me.
]]>
Fri, 10 May 2013 09:17:57 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p869
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p868
# Python version 2.7.3 (default, Apr 10 2012, 23:31:26) [MSC v.1500 32 bit (Intel)] for win32

?
]]>
Fri, 10 May 2013 08:08:21 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p868
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p867
The problem is that I was using the python27.dll provided with glade installation.
I just copied the file FROM C:\Windows\System32\python27.dll TO D:\<pathToGlade>.

Glade starts! I will let you notice in case of issues.

P.S.: I have a 32bit Windows7
]]>
Fri, 10 May 2013 06:33:52 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p867
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p866
Also can you confirm you have no C:\Windows\System32\python27.dll or C:\Windows\sysWOW64\python27.dll?
]]>
Thu, 09 May 2013 08:45:44 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p866
<![CDATA[Installing Glade on Windows]]> https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p865
2) When Glade starts, the first thing it does after setting up the logfile is to initialise Python using Py_Initialize. If Python fails to initialise, it will exit with no warning. Unable to understand this step.

3) I can't see the app at all.

4) Even from cmd.exe I can't see any log/output err

5) Yes, dependencywalker shows me that the python27.dll file is pointing to the one in the installation directory

6) I unzipped the package and double-clicked on glade. No results. At the second try, I installed the vcredist_x86.exe and double-clicked on glade. Non results again. At the third chance, I read the README file and setup the environment variables. No success again.

[/quote]]]>
Thu, 09 May 2013 08:15:40 GMT https://peardrop.co.uk/forum/index.php?tid=3&tpg=2#p865